Fredagen 21 Mars, Danmark

Vaknade upp tidigt på Fredags morgon  hemma hos svärisarna... Noah blev så glad när han upptäckte att hans farföräldrar och syskon var där!!! Blev en rejäl frukost med mannens familj sen bar det av hemmåt!
Det var bestämt att vi skulle åka till Danmark och gå på min kusins vigsel vilket vi gjorde efter att ha fixat till oss på 1 timme!!!!! Händer aldrig!!!... Men när vi väl kom dit märkte vi att det fanns folk som var sjuka... Så ett snabbt grattis och så åkte vi hem till min moster istället!
Och det ja, det tyckte Noah var SÅÅÅ ROLIGT!  Massvis med nya leksaker och en massa barn och vuxna som gav honom all uppmärksamhet!!! Superkul dag både för mig mannen och lillgrabben!! Efter en heldag hos kusinerna åkte vi hem med en Noah som var helt slut av all lek! Sjukt kul att få träffa mina mostrar och kusiner... träffar dem alldeles för sällan nu... Vi som träffades så ofta innan jag fick barn!!! Svårt att åka till Danmark lika ofta nu... men ska bli bättring!!!

Noah med mammas moster och kusin

image66
Noah i kusinens bubbla, en sån ska  definitivt köpas
image67

Torsadgen 20 Mars Nowrooz

Nowrooz (nyår)... Japp 1387 tror jag det blir...
Vårat "haft sin" bord
image56

Dagen spenderades hemma hos svärisarna... Massa god mat, lek, presenter och skoj!!!
Helt underbar dag då allt bara kändes rätt...

Påväg till farmor och farfar
image55

Dreggelpojken ska få presenter
image57

Plockar ut pengar ur koranen
image58

Efter en stund hemma hos svärisarna åkte hela familjen hem till mannens morbror och kusin..
Kul att träffa dem då det var ett bra tag sen vi sågs sist!
Där fick vi triss lotter och ingen annan än Noah vann på sina!! 75 hela kronor, haha!!

Noah och pappas morbror
image59
Mammas snygging i kläderna han fick av sin faster
image60
Noahs vinst!!
image61

Efteråt åkte vi hem till svärisarna igen och bestämde oss för att sova över där då det blev sent och det var kallt ute... Mannen och svågern ville titta på film medans resten ville sova.. Så det blev jag, Noah och svärmor som fick dela säng och jag kan nu förstå varifrån mannen min har fått sina snarkattacker!!!!!!
Mannen och svågern fick dela säng och svågern var snabb med att berätta att mannen min började kramas mitt i natten då han trodde det var jag som sov brevid!! Haha!!!

Ingen boll med oss så Noah fick nöja sig med apelsinen
image62
Tack faster Matty för kläderna
image63

Mannen med sin mamma
image64
Tack till svärisarna för en underbar dag!
image65

Söndag 16/3

Idag har vi städat, städat, städat här hemma.... Skönt att ha allt på sin plats!!!
Efter all städning så njöt vi av en riktig god middag för vår del och en riktigt kladdig en för Noahs del... Det kladdades, käkades och plaskades... efter maten var det rakt ner i badbaljan och sen var det naptime!
Noah tycker det är superkul att kladda

Kladdmonstret
image53

Får inte glömma att gratta Samira på födelsedagen!

Lika bra vänner efter 15 år även om Malin numera bor i LA och Samira i Göteborg
Bilden är tagen någon vecka innan Noah föddes (svullen, svullen, svullen)
image54


Lördag 15/3

Lördagen började med att Noah väckte mig hur tidigt som helst och ville amma och leka
Efter en stunds amning och lek så bestämde vi oss för att väcka pappa... det tyckte Noah var superkul!! men mannen tyckte inte det var lika kul, haha!!
Efter massa tjat om att han skulle upp och att klockan var mycket så lyckades vi!! Jag gick då och gjorde en redig frukost till oss och en skål gröt till Noah... Vi åt frukost ihop alla tre!! Så mysigt att ha Noah vid matbordet...
Vi bestämde oss sen för att städa men bara efter någon timme så bestämmer vi för att skjuta på det till senare och istället gå ut på lekplatsen med Noah.... Sagt och gjort ..... Noah fick gunga och leka med mamma och faster som han tyckte va så kul! Efter en stund gick jag, mannen och svägerskan upp och käka lite lunch... Efter det kom Noahs farmor och farbror förbi och drack lite te...
På kvällen kom mina och mannens föräldrar över och tittade på melodifestivalen...
En lyckad dag

Inpackad i gungan
image48

På lekplatsen
image52

Noah tar farmors glasögon och bestämmer att hon inte får titta på melodifestivalen
image51

Fredag 14/3

Fredagen spenderades med min mamma... Skönt att få umgås med henne en hel dag utan att hon stressar med att hon ska hem och hinna med saker..
Först var det en massa lek här uppe och efter en stund bestämde vi oss för en promenad ute i regnet!!! Inte ofta det händer...!!!! Noah tyckte det var superkul med regn... skratta mest hela tiden åt sin mormor som gnällde över att det var för kallt!
Väl hemma igen så blev det lite käk och sen kom mannen och pappa min hem..


Mammas bebis påväg ut i regnet
image47

First haircut!!

Igår så började dagen med lite lek, gröt, amning och blöjbyten, som vanligt... Sen kring 12.00 kom syrran och mamma över! Mamma hade med sig lite mat som vi åt och efter det matades Noah...
Sen bestämde jag mig för att klippa Noahs hår då han blivit sååååå långhårig!!
Sagt och gjort, och jag har nu världens snyggaste grabb hemma!!

Innan klippningen
image43

Inte roligt tycker Noah
image44

Nyklippt grabb
image46


Dags för ett nytt inlägg...

Nu har det gått ett par dagar sen jag skrev... Måste skärpa mig... men det är inte lätt att försöka hinna med allt när man är småbarnsmamma...
Senaste dagarna har bara bestått av en massa mys med mina grabbar!! Så skönt att få umgås alla 3!!!
Igår bjöd vi svärisarna och mina föräldrar på en superlyckad middag! God mat och massa bus och lek för Noah!!

Mammas gos
image38

Syrran och Liza tar sitt pick och pack och reser iväg en vecka till underbara Egypten! ohhhh, vad jag önskar att jag hade kunnat följa med... Men vill inte ta Noahs första resa utan mannen!!

Underbara Egypten
image39

Brun, brun, brun!!!!!
image40

Älsklingen njuter
image41

Nu ska jag gosa med älsklingsgrabben!

Mammas vackra
image42

Na na na

Igår var jag och älsklings grabben hemma hela dagen och lekte.... När Noah gör något fel eller jag vill visa att nej Noah såhär får du inte göra så brukar jag vrida på huvudet och säga "na na na" .... Och vad gör inte Noah då när jag försöker förklara för honom att man inte ska kasta alla leksaker på golvet.... vrider på huvudet medans jag säger nanana.... Så underbart söt... Nu har han fastnat i det och gör det så fort någon säger na na na!! Haha! Sötisen!!!
Min svåger var förbi en stund och drack en kopp te och lekte med lilla Noah och visst skulle Noah ta och visa vad han lärt sig... På kvällen var det pappas tur att få se och snacka om stolt farsa!
Sen åkte jag och min mamma iväg en stund och handlade... När vi kom hem fick Noah massa kläder och leksaker av min mamma som han tyckte va såååå roliga... efter massa lek och en del gnäll så var det läggdags...

Mammas buse
image34

Idag vakna jag och Noah kring 10.00... så skönt att få sova lite! Sen hann vi inte med så mycket innan vi skulle till sjukhuset,,,där Noah skulle ta prover... Först var det 1,5 timme med emlakräm och sen så var det dags att bli stucken!! sagt och gjort av världens bästa sköterska,,, gick på första försöket...vilket nästan aldrig händer!
Nu är vi hemma och har hunnit med lite lek, blöjbyten och amning... Nu ska jag försöka få i grabben lite mat och sen så är det naptime. Ska försöka börja med maten så det inte blir sen middag!

Glömt att berätta att Noah har lärt sig
sitta
image35

Inlagda...hemma igen...

Den j*vla förkylningen visade sig inte vara en vanlig förkylning utan en RS förkylning!!!
Noahs hosta blev helt outhärdlig.. Efter att ha jagat Noahs läkare i 2 dagar så bestämmer vi oss för att åka in till akuten... Väl på akuten tar det flera timmar innan vi får träffa en läkare som då oriderar en massa prover... Efter ytterligare timmars väntande kommer provresultaten och de bestämmer sig för att lägga in Noah dels för att han ska få inhalera regelbundet och dels för att hans blodvärden var påverkade av virusinfektionen.
Efter 2 dagar på sjukhus fick vi åka hem.
Nu känns det lite bättre med förkylningen som håller på att gå över och hostan är mildare...
Igår var vi på återbesök hos läkaren.. Skulle träffat läkaren 14.00 men han dök först upp kl 16.00!!
Väl hemma igen så var det lekdags för la familia... Skönt att umgås alla 3.. blev inte mycket av det på sjukhuset!
Nu får man hoppas att vi slipper sjukhus framöver....

Kräkkalas
Såhär går det när man äter och hostar samtidigt
image31

In i badet

och så va man ren och fin
image33


RSS 2.0